Kristallterapi

Kristaller är en perfekt balans mellan ljus och materia

Kristallhealing eller kristallterapi är en metod att skapa balans i chakran och auran som i sin tur även påverkar både kropp och själ. Naturen är en stor källa för livsenergi och det känner de flesta till. När vi vistas i naturen är det som om själen får utrymme och kan expandera.


Naturen speglar vår själ

Naturen speglar vår själ som är vår unika essens av ljus och varande som finns i djupet inom oss. I all världens tider har naturfolk hämtat andlig kraft från naturen. Växtriket ger oss medicin, djurriket ger oss kraft och mineralriket ger oss ljus. En kristall eller ädelsten har skapats under miljoner år av hårt tryck i berggrunden. Varje mineral har en perfekt geometri som skapar dess unika kraft.


Änglar samlas under en kristallhealing och hjälper till att förlösa det som blockerar livsflödet

Under en kristallterapi lyssnar jag noga med mina sinnen på vad som pågår i min klients energifält. Det som brukar äga rum är känslor och tankar som skapar kaos och blockeringar i livsflödet. Jag kallar därefter på klientens själsenergi som visar vad som krävs för att klienten ska komma i balans. Därefter lägger jag stenar och kristaller i bestämda geometriska mönster som avspeglar själens energier och den helande processen sätts igång.Kristallterapin är en mycket djup och helande metod. Ibland behövs lite magi för att komma tillrätta med känslor och invanda personlighetsmönster. Att få en kristallterapi är en mycket ljuvlig upplevelse där klienten hamnar som i ett flödande ljus utan gränser och efteråt känner sig strålande och upplyft. Kristallerna arbetar mycket på den eteriska kroppen, chakrasystemet och på psyket men också på den fysiska kroppen. Den är en metod att komma mer i kontakt med själen.

Distans Kristallhealing 800kr

 

Kristallterapi och chakrabalansering  850 kronor

distans kristall/chakrahealing 800kr

Kristallterapi med Gong och Soundhealing 1000kr 


Har även KRISTALLTERAPI UTBILDNING se mer: KALENDARIUM & PRISER

 

Boka Kristallterapi
Tar emot Kristallterapi i Vällingby.