Själsterapi

Själsterapins mål är hitta ljuset, själen, din sanna essens och att komma till ett andligt uppvaknande.

Själsterapi är en metod för att komma tillrätta med inre känslomässiga mönster som kan vara svåråtkomliga. Genom en inre resa i din symbolvärld under hypnos kan du direkt komma i kontakt med förträngda känslor och till insikt om hur du kan förändra dem till positiv energi. Behandlingen sker genom en guidad resa under hypnos och därför blir resultatet med omedelbar och påtaglig effekt. Genom denna metod kan du även komma till insikt om underliggande psykiska problem som kan orsaka fysiska obalanser i kropp och energifält.

 

Din skuggpersonlighet och inre sårade barn kan kontrollera dig.

I själsterapin arbetar jag med delpersonligheter och arketyper som kan vara skuggsidor eller kraftkällor beroende på. Varje människa har hundratals delpersonligheter som ibland kan vara svåra att förstå hur de kan kontrollera oss genom vad de representerar i vårt förflutna. T.ex. alla har ett inre barn som delpersonlighet, men om vi har haft svåra känslomässiga upplevelser i vår barndom skapas ett sårat barn som en skuggsida.

 

Genom insikt kan vi befria oss från invanda personlighetsmönster.

Denna skugga kan då styra oss känslomässigt i olika situationer främst i kärleksrelationer. Vi beter oss oresonligt och ”barnsligt”, och vi förstår inte varför eller hur vi ska kunna kontrollera våra impulser. Genom att göra en inre resa till vårt undermedvetna kan vi komma i kontakt med det sårade barnet och hela den smärta som vi bär med oss. Genom insikt kan vi befria oss från invanda mönster och omvandla de destruktiva känslorna till en positiv kraft. Själsresan kan också hjälpa oss att hitta vår inre kraft och styrka genom att vi möter våra inre arketyper. Varje människa har sina egna speciella arketyper som tillsammans skapar vår unika talang i livet. Genom denna metod kan vi därför lära känna vår inre potential av kraft och förmåga.

 

Själsterapins mål är hitta ljuset, själen, din sanna essens och att komma till ett andligt uppvaknande. Du kan också möta dina kraftdjur, skyddsänglar och ljusguider.

Själsterapi kostar 1250 kronor för 90 minuter - Distans själsterapi via zoom 1200kr
Boka Själsterap1

Kärlek & relationer

För de flesta människor är relationer mer eller mindre en kamp. Alla drömmer om det perfekta förhållandet fri från rädsla, misstro och speglingar. Vi kanske önskar att vår kärleksrelation ska vara som en språngbräda till ett högre plan och att den ska ge oss kraft och livsglädje. Sällan infinner sig sådana förhållanden eller vi upplever det bara i den första spirande förälskelsen.Varför är det svårt att bara älska och stödja varandra livet ut? Orsaken kan vara den att när vi inleder en kärleksrelation uppstår två parallella förhållanden nämligen mellan våra verkliga personer och mellan våra omedvetna skuggsidor.

 

Skuggan är den del av oss som vi inte känner till. Den är den dolda förvaringsplatsen för alla våra gömda känslor och mönster. När du inleder ett förhållande bär du en skugga med dig och så gör din partner. Om ni inte undersöker vad de rymmer, kommer ett förhållande uppstå inte bara mellan er utan även mellan era båda skuggor. Kärleken är en kraft som riktar strålkastarljus mot de mörkaste skrymslena inom oss själva. Den för upp till ytan de delar som vi förtvivlat försöker gömma undan. När dessa tränger fram går vi i försvar och börjar projicera och skuldbelägga vår partner.

 

Andlig relationsrådgivning och kostar 800 kronor för 60 minuter - via zoom 800kr

 

Boka terapi för andlig vägledning 

Jag rekommenderar..

Kärlek hur fan gör man?

Författare Bob Hanson. Kapitel 3 kan du läsa en intervju om Kärlek av mig Karin Möller.