Distanshealing

Distanshealing och distansterapier

Kristallhealing distans 700kr/60 min.

Distanshealing går till på följande vis:

Först har vi telefonkontakt och ett kortare samtal om vad du önskar ha hjälp med. Sedan ligger du ner eller sitter i stillhet under sessionen. Jag går in och läser dina energier i dina chakran och även på det fysiska/psykiska planet. Utifrån vad du behöver gör jag en fullskalig kristallhealing samt balanserar alla dina chakran, tar bort negativa störande energier och skapar ett beskydd i din aura. När det är klart återkopplar jag till dig med information, bilder och Orakel budskap.

Shamanhealing distans 1100 kr/90 min.

Shamanhealing är en djupare och mer omfattande healing där jag gör en shamanresa djupt in i ditt mörka rum och tar reda på underliggande psykiska orsaker. Med hjälp av Änglar, Kraftdjur eller Healingguider sker en djup healing av det som behöver läkas. Ibland kan det vara personlighetsmönster, karma, inre barnet eller tidigare liv.

Innan jag startar pratar vi på telefon om vad du har för problem som behöver lösas. Under sessionen bör du som tar emot vara i stillhet. Efteråt pratar vi och jag berättar om det som har hänt under sessionen.

Andlig rådgiving distans 700kr /60 min.

Under ett samtal eller via Face Time ger jag andlig rådgivning där jag också går in och läser av energier under samtalets gång för att ge tydlig vägledning utifrån vad du behöver komma till insikt om. Jag använder mig även av Tarot och Orakel kort under tiden.

Sjästerapi under hypnos distans 1100kr /90 min.

Själsterapi under hypnos fungerar på samma sätt som om du vore rent fysiskt på plats. Det enda är att du ligger ner eller sitter på en ostörd plats under sessionens gång. Först har vi ett samtal om vad du behöver hjälp med och sedan startar vi sessionen med hypnos. Under själsterapin kan vi utreda underliggande känslor och personlighetsmöster för att sedan hitta din andliga kraft och ditt inre ljus.

Regressionsterapi under hypnos distans 1500kr /120 min.

Regressionterapi handlar om att resa tillbaka till barndomen eller tidigarre liv och bearbeta eventuella trauman eller att komma till större förståelse vem du är på djupet. Du ligger ner eller sitter på en ostörd plats med hörlurar och efter ett kortare samtal så försätts du i djup avslappning och guidas av mig tillbaka i tiden.