Regressions- Reinkarnationsterapi

 

Att göra en regression eller reinkarnation innebär att du återupplever en händelse som finns bevarat i cellminnet.

Det går ut på att du under ett tillstånd av djup avslappning reser tillbaka i tiden för att återuppleva gömda känslor som kanske håller tillbaka din kraft. Resan kan gå tillbaka till det här livet, till barndomen, till födelseögonblicket eller till själva fostertiden. Med denna teknik kan du även återvända till tidigare inkarnationer där du har levt på olika platser, i olika skepnader i varierade tider. Då brukar man kalla det för reinkarnationsterapi.

 

Din andekraft kan vara låst i det förflutna.

Det är inte alla människor som har svåra traumatiska upplevelser från det förflutna medans en del har väldigt mycket som hänger kvar. När vi har trauma som är obearbetat från det förgångna är det som om vi har investerat en del av vår livsenergi till detta som blir bunden kvar till händelsen. Det kan medföra att vi idag känner oss svaga och inte riktigt får grepp om vår egen kraft. När man därefter gör en regression och återupplever händelsen kan man hämta tillbaka sin andes kraft till här och nu. En del av mina klienter har haft så mycket svåra upplevelser att kanske 90 % av deras andekraft har suttit fastlåsta i det förflutna. De kan ha varit mycket sjuka, utbrända eller djupt deprimerade.

 

Att se tillbaka i det förflutna hjälper oss förstå vem vi är idag.

Regressionsterapi kan hjälpa dessa människor att hitta tillbaka till sin kraft och befria sig från orsaken till sitt miserabla tillstånd. En del kanske inte har några direkta trauman men är väldigt intresserade att se och uppleva sina tidigare liv. Reinkarnationsterapi kan vara ett förträffligt sätt att få en förståelse för och varför vi lever här och vart vi är på väg. Det liv som vi lever idag är ett resultat av våra förflutna val och idag skapar vi vår egen framtid genom hur vi väljer att leva och utvecklas.

 

De allra flesta av mina klienter har förmågan att gå ner i djup meditation och göra resor tillbaka i tiden. Men det finns några fåtal personer som absolut inte klarar att gå ner i avslappning för att kunna göra en resa. Så därför kan jag inte ge någon garanti att det kommer att gå, men i det allra flesta fall är det möjligt.

 

En session reinkarnation/regressionsterapi kostar 1650 kronor för 120 minuter - Distans reinkarnation/regression via zoom 1600kr.

 

Boka regressionsterap